H7 Miniprojekti LAMP+ohjelmia

Su 9.12.2018 klo 21.30

Työstin projektia ubuntu 18.04.1 versiolla sekä xubuntu 18.04 versiolla. Ubuntu pyöri VM virtualboxissa Windows 10 Msi kannettavassa ja xubuntu live-usb tikulla Hp:n Win 10 kannettavassa.

Tarkoituksena oli tehdä jatkoa LAMP stackille, mutta muuttaa apache2 nginx serverin hallinta-ohjelmaan, mutta en saanut millään (edes käsin) php:tä toimimaan nginxin kanssa.. Joten päätin työstää LAMP stackiäni lisää.

Lisäsin moduuleita, kuten Vlc asennuksen uuden skinin kanssa ja xubuntun fontin muuttaminen salt-moduulilla. Lisäsin myös muita hyödyllisiä ohjelmia, mitä kannattaisi ladata, kun asentaa koneen. Tein myös start.sh bash scriptin, jonka avulla asentaminen olisi tarkoitus sujua helposti.

Linkki github repoon: LAMP Github repo

Tässä on linkki myös keskeneräiseen LEMP repoon, joka on siis työn alla.. yritän selvittää mikä nginx+php kombossa on vialla.. tein setupin ties kuinka monen ohjeen mukaan mutta ei se vaan toiminut. Sain nginxissä kyllä userdirin toimimaan, mutta ilman phptä.

Linkki github repoon: LEMP kesken(ongelmia..)

Tätä dokumenttia saa kopioida ja muokata GNU General Public License (versio 2 tai uudempi) mukaisesti. http://www.gnu.org/licenses/gpl.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s